Αυτή η συνταγή για vegan matcha κέικ είναι ένας ενδιαφέρων τρόπος να επαναπροσδιορίσουμε την σκέψη μας για τις λιχουδιές. Φέρνει φρεσκάδα σε ένα τραπέζι διακοπών και κάνει μια καλή παρέα με τα πρώτα ανοιξιάτικα λουλούδια. Μπορείτε να φτιάχνετε αυτό το κέικ κάθε φορά που θέλετε να έχετε στην διάθεση σας ένα ελαφρύ επιδόρπιο.

Vegan κεικ με matcha

8 μερίδες

 

Υλικά:

  • 300g / 10,5oz αλεύρι βρώμης
  • 100g / 3,5 oz ξυλιτόλης
  • 250ml / 9oz γάλακτος σόγιας
  • 125 ml / 4,5 λάδι από σπόρο σταφυλιού
  • στυμενος χυμός από ένα lime
  • 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας Moya Matcha Daily
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Συνταγή:

Κοσκινίστε το αλεύρι, προσθέστε την ξυλιτόλη και το μπέικιν πάουντερ. Σε άλλο πιάτο ανακατέψτε το γάλα και το λάδι. Τώρα βάλτε μαζί ξηρά και υγρά υλικά. Ζυμώνουμε τη ζύμη με τα χέρια. Προσθέστε το Moya Matcha και ένα φρέσκοστυμμένο lime. Ζυμώνουμε τη ζύμη για να γίνει λεία. Αδειάστε το μείγμα σε φόρμα ψησίματος, αφού την λαδώσετε πρώτα. Ψήνουμε για 60 λεπτά στους 180 C.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0