Moya Matcha

To Moya Matcha είναι μια μάρκα αυθεντικών ιαπωνικών βιολογικών matcha, τα οποία καλλιεργούνται στην περιοχή Uji του Νομού Κιότο, γνωστή για την καλλιέργεια πράσινου τσαγιού πολύ υψηλής ποιότητας για πάνω από 800 χρόνια. Η περιοχή Uji φημίζεται για τα εύφορα εδάφη και το καθαρό νερό. Τα φυτά πράσινου τσαγιού έχουν ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης χάρη στους λόφους που παρέχουν καλό φως του ήλιου, συχνές ομίχλες που προστατεύουν τα ευαίσθητα φύλλα από τον παγετό και την υψηλή βροχόπτωση.

Το Moya Matcha καλλιεργείται σχολαστικά σε μικρά οικογενειακά χωράφια βιολογικού τσαγιού. Στη συνέχεια υποβάλλεται σε επεξεργασία στην Ιαπωνία, συσκευάζεται ερμητικά και αποστέλλεται σε μικρές παρτίδες για να εξασφαλιστεί η μέγιστη φρεσκάδα για όλους τις βαθμίδες μας. Αυτό βοηθά στη διατήρηση όλων των ιδιοτήτων του φύλλου τσαγιού και στη διατήρηση υψηλών επιπέδων ανόργανων συστατικών και αντιοξειδωτικών.

Η ποιότητά μας επιβεβαιώνεται από αυστηρά πρότυπα, πιστοποίηση βιολογικής προέλευσης ΕΕ και ιαπωνικό βιολογικό πιστοποιητικό που εκδίδεται από την JONA. Αυτό σημαίνει ότι το Moya Matcha καλλιεργείται σε εδάφη χωρίς φυτοφάρμακα και κάθε παρτίδα ελέγχεται προσεκτικά για πιθανά χημικά κατάλοιπα.

Υπάρχουν τέσσερις βαθμίδες τσαγιού Moya Matcha: premium, traditional, daily και culinary. Οι τύποι τσαγιού Matcha διαφέρουν όχι μόνο όσον αφορά την εμφάνιση και το περιεχόμενο των θρεπτικών συστατικών, αλλά πρώτα απ ‘όλα όσον αφορά τη γεύση.

Το Moya Matcha είναι εμπορικό σήμα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας που προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ και την ιδιοκτησία της Moya Europe.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0