Two-layered matcha με χυμό πορτοκάλι
2 μερίδες
Υλικά:
- 2 κουταλάκια του γλυκού Moya Matcha Traditional ή Daily
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη
- 300 ml παγωμένο νερό
- 350 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
Οδηγίες:
Χωρίστε ομοιόμορφα το χυμό πορτοκάλι σε δύο ποτήρια. Ανακατέψτε το matcha με ζάχαρη και νερό μέχρι να διαλυθεί (π.χ. χρησιμοποιώντας το Γυάλινο Σέικερ Moya Matcha). Ετοιμάστε ένα μεταλλικό κουταλάκι του γλυκού. Βάλτε το στο πρώτο ποτήρι, οριζόντια και ανάποδα, αγγίζοντας τον γυάλινο τοίχο, αλλά όχι το στρώμα του χυμού πορτοκαλιού. Ρίξτε πολύ αργά το matcha στο πίσω μέρος του κουταλιού του γλυκού, ανεβάζοντάς το, καθώς το επίπεδο του matcha στο ποτήρι θα αυξηθεί. Σερβίρετε αμέσως, ανακατεύοντας τα δύο στρώματα με ένα καλαμάκι πριν το πιείτε.