Moya Matcha Traditional
Βιολογικό πράσινο τσάι
13.95€ – 35.95€
ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: Ιαπωνία
ΓΕΥΣΗ: ισορροπημένη με μια ελαφριά πικρία
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ: Τελετή matcha, με ζεστό/κρύο νερό, matcha latte, λεμονάδα matcha, matcha cocktails
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 100% βιολογικό πράσινο τσάι Matcha από 1η και 2η συγκομιδή
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Πληρώστε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
στέλνουμε εντός 24 ωρών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡIKA
για παραγγελίες άνω των 30€
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
για τους τακτικούς πελάτες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ MATCHA
|
Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής τσαγιού Matcha προέρχεται από την τελετή του ιαπωνικού τσαγιού. Περιλαμβάνει τη χρήση ενός μπολ Matcha, ενός Chasen (σύρμα από μπαμπού) και ενός Chasaku (κουταλάκι από μπαμπού). Τοποθετήστε 2 κουταλάκια chashaku Matcha (1,5 g) σε ένα μπολ Matcha και ρίξτε 100 ml ζεστού νερού (80 ° C). Ανακατεψτε με το χέρι, χτυπήστε έντονα το matcha σας από τον καρπό σε σχήμα m, όχι κυκλική, κίνηση. Σε περίπου 20 δευτερόλεπτα το μπολ σας πρέπει να γεμίσει με έναν τέλειο αφρό, πράσινο. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο νερό τώρα εάν θέλετε το Matcha να είναι λιγότερο δυνατό. |
---|---|
|
Η ανάμιξη του Matcha σας με μιξεράκι χειρός είναι εξίσου εύκολη. Προσθέστε ένα επίπεδο κουταλάκι του γλυκού Matcha (1,5 g) σε ένα φλιτζάνι ή ένα ποτήρι και αναμίξτε το με 100 ml ζεστού νερού. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε περισσότερο νερό. Ένα κουταλάκι του γλυκού συνήθως σας δίνει 200-250 ml τσαγιού Matcha. Όπως και με τον καφέ, σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να πίνουν έναν ισχυρό εσπρέσο Matcha, άλλοι προτιμούν να προσθέτουν περισσότερο νερό. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε matcha με χυμό ή γάλα. |
Μπορείτε να προετοιμάσετε το Matcha σας απίστευτα γρήγορα σε ένα Γυάλινο Σέικερ Moya ή σε ένα κανονικό μπουκάλι: απλώς προσθέστε matcha στο υγρό της επιλογής σας (νερό, χυμό ή γάλα), ανακινήστε και είναι έτοιμο! |
|
Προετοιμασία Matcha Latte: Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού Matcha με μια μικρή μερίδα ζεστού νερού. Προσθέστε ζεστό γάλα (ζωικό ή κάποιο vegetarian). Μπορείτε να γλυκάνετε το Matcha Latte με ένα κουτάλι μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή νέκταρ αγαύης. |
Δείτε πώς η Hitomi Saito, συνιδρυτής του Moya Matcha, ετοιμάζει ένα τέλειο Μatcha.
MOYA MATCHA TRADITIONAL
Υψηλής ποιότητας βιολογικό τσάι Matcha με ισορροπημένη πλούσια γλυκόπικρη γεύση, κρεμώδη υφή και πράσινο χρώμα μαλαχίτη. Η πλούσια γεύση του το καθιστά ιδανικό για να καταναλώνεται μόνο του, αλλά και σε latte, smoothies και λεμονάδες. Συλλέγεται κατά την 1η και 2η συγκομιδή από φυτά τσαγιού που σκιάζονται ειδικά από το άμεσο ηλιακό φως. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη και L-Θεαμίνη και ένα πιο πλούσιο, πιο πράσινο χρώμα. Τα φρέσκα φύλλα συλλέγονται, ξηραίνονται και αλέθονται σε σκόνη.
Το Moya Matcha Traditional καλλιεργείται στην περιοχή Uji του Νομού Κιότο, γνωστή για την καλλιέργεια πράσινου τσαγιού υψηλής ποιότητας για περισσότερα από 800 χρόνια. Η περιοχή Uji φημίζεται για τα εύφορα εδάφη και το καθαρό νερό. Τα φυτά πράσινου τσαγιού έχουν ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης χάρη στους λόφους που παρέχουν καλό φως του ήλιου, συχνές ομίχλες που προστατεύουν τα ευαίσθητα φύλλα από τον παγετό και την υψηλή βροχόπτωση. Το Moya Matcha καλλιεργείται σχολαστικά σε μικρά οικογενειακά χωράφια βιολογικού τσαγιού. Στη συνέχεια υποβάλλεται σε επεξεργασία τοπικά στην Ιαπωνία και αποστέλλεται σε μικρές παρτίδες για να εξασφαλιστεί η μέγιστη φρεσκάδα για όλους τις βαθμίδες μας. Αυτό βοηθά στη διατήρηση όλων των ιδιοτήτων του φύλλου τσαγιού και στη διατήρηση υψηλών επιπέδων ανόργανων συστατικών και αντιοξειδωτικών.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ιδιότητες του Matcha.
Διαφορές στις βαθμίδες του Moya Matcha
MOYA MATCHA | ||||
---|---|---|---|---|
Βαθμίδες: | Traditional | Daily | ||
Συγκομιδή: | I | I i II | II i III | III |
Πράσινο Χρώμα: | ||||
Άρωμα: | ||||
Umami: | ||||
Πικρία: | ||||
ΠΡΟΤΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ: | ||||
Τελετή matcha | ||||
Με ζεστό/κρύο | ||||
Matcha latte | ||||
Λεμονάδα matcha | ||||
Cocktails & ποτά με matcha | ||||
παγωτό, πάστες και γλυκά |