Βιολογική σοκολάτα matcha
με σμέουρα - raspberries 80g

6.95

5 σε απόθεμα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Moya Matcha Daily (2,5%), βούτυρο κακάο, ζάχαρη, αποβουτυρωμένο αγελαδινό γάλα σε σκόνη, λυοφιλοποιημένα σμέουρα (1%), λεκιθίνη σόγιας ΜΗ ΓΤΟ, Ξηρό κακάο – όχι λιγότερο από 40%.
ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ: 80 γρ
ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: Λιθουανία

100% βιολογικό
100% χωρίς γλουτένη

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Πληρώστε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

στέλνουμε εντός 24 ωρών

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡIKA

για παραγγελίες άνω των 30€

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

για τους τακτικούς πελάτες

Η εκλεπτυσμένη γεύση αυτής της χειροποίητης λευκής σοκολάτας με μάτσα είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού Moya Matcha Daily, σμέουρων και βούτυρου από κόκκους κακάο. Αγαπάμε αυτή τη σοκολάτα για την έντονη «μάτσα» γεύση της. Η γεύση του μάτσα δεν καταπνίγεται από υπερβολική γλυκύτητα, καθώς οι τεχνίτες σοκολάτας του εργοστασίου La Naya δεν φείδονται μάτσα κατά την παραγωγή αυτών των εξαιρετικών πλακών. Τα άγρια σμέουρα δίνουν σε αυτή τη σοκολάτα μια διακριτική φρουτώδη επίγευση, γνωστή σε όσους έχουν δοκιμάσει τη δημοφιλή συνταγή μας για τσιζκέικ με μάτσα.

Σοκολατα ματσα
Σοκολάτα με μάτσα

Από όλες τις σοκολάτες με μάτσα που διατίθενται και παράγονται με το δικό μας μάτσα, ερωτευτήκαμε περισσότερο την εκπληκτική σοκολάτα της La Naya και είναι μεγάλη μας χαρά να τη μοιραζόμαστε μαζί σας. Όλα τα συστατικά αυτής της μοναδικής σοκολάτας με μάτσα είναι πιστοποιημένα βιολογικά και χωρίς γλουτένη.

Η La Naya είναι ένα μικρό εργοστάσιο σοκολάτας που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα έξω από το Βίλνιους, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας. Όλες οι σοκολάτες που παράγονται από τη La Naya είναι 100% πιστοποιημένες βιολογικές. Άλλες σοκολάτες που παράγει η La Naya, εκτός από τη σοκολάτα με μάτσα και σμέουρα, περιλαμβάνουν: Καφέ και καβουρδισμένες νιφάδες καρύδας, Φράουλες, κανέλα και τσίλι, Φιστίκι και θραύσματα κακάο, Μέλι και ψίχουλα ψωμιού, Πορτοκάλι και αρκεύθου.

Δείτε επίσης

 
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0