Βαθμιδεσ MOYA MATCHA

MOYA MATCHA

PREMIUM

Υψηλής ποιότητας βιολογικό τσάι Matcha, από τα νεότερα και τα καλύτερα φύλλα της πρώτης συγκομιδής. Χρησιμοποιείται για παραδοσιακή τελετή τσαγιού, διαθέτει πλούσια ώριμη γλυκιά γεύση και κρεμώδη υφή και διακρίνεται από το έντονο πράσινο χρώμα του νεφρίτη.

MOYA MATCHA

TRADITIONAL

Υψηλής ποιότητας βιολογικό τσάι Matcha, από την 1η και τη 2η συγκομιδή, με καλά ισορροπημένη πλούσια γλυκόπικρη γεύση, κρεμώδη υφή και πράσινο χρώμα μαλαχίτη. Η πλούσια γεύση του το καθιστά ιδανικό για να καταναλώσετε μόνο του, αλλά και σε latte, smoothies και λεμονάδες.

MOYA MATCHA

DAILY

Υψηλής ποιότητας βιολογικό τσάι Matcha, από 2η & 3η συγκομιδή με έντονη γεύση πράσινου τσαγιού και αρκετά στυφό. Έχει ισχυρότερη και πιο πικρή γεύση σε σύγκριση με τις υψηλότερες βαθμίδες Μatcha. Είναι ένα ιδανικό συστατικό για smoothies, παγωτά και ψήσιμο.

MOYA MATCHA

CULINARY

Υψηλής ποιότητας βιολογικό τσάι Matcha από την τρίτη, φθινοπωρινή συγκομιδή με έντονη γεύση τσαγιού και γεμάτη στυφότητα (ή αρκετά στυφό). Η ιδανική βαθμίδα Μatcha για μαγείρεμα και ψήσιμο. Παράγει ένα πλούσιο πράσινο χρώμα και προσφέρει γεύση πράσινου τσαγιού σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0