ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Εάν είστε διανομέας, αγοραστής χονδρικής ή αναζητάτε προμηθευτή ιδιωτικής ετικέτας για Ευρωπαϊκά Πιστοποιημένη Βιολογικό τσάι Matcha, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο wholesale@moyamatcha.gr για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές χονδρικής, τους όρους πώλησης και την προσφορά ιδιωτικής ετικέτας. Δεσμευόμαστε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας και να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλη τη διαδικασία αγοράς.

Το Moya Matcha είναι μια μάρκα αυθεντικών ιαπωνικών βιολογικών τσαγιών Μatcha που καλλιεργούνται στην περιοχή Uji του Νομού Κιότο, γνωστή για την καλλιέργεια πράσινου τσαγιού υψηλής ποιότητας για πάνω από 800 χρόνια. Έχουμε την τιμή να είμαστε ο κύριος προμηθευτής Μatcha για έναν αυξανόμενο αριθμό κορυφαίων σομελιέ τσαγιού στον κόσμο, baristas, chefs και ζαχαροπλαστεία.

Το matcha μας παραδίδεται στην Ευρώπη αμέσως μετά την παραγωγή με αεροπορικές μεταφορές, το οποίο εγγυάται ότι το πράσινο τσάι Μatcha φθάνει απόλυτα φρέσκο στους πελάτες μας. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές σε κορυφαία ποιότητα Μatcha και είμαστε πολύ ευέλικτοι και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0