ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ MATCHA

Η προετοιμασία του τσαγιού Matcha δεν είναι δύσκολη, χρονοβόρα, ούτε απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Είναι μια λεπτή σκόνη που πρέπει να αναμιχθεί με νερό. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακό σύρμα μπαμπού (chasen) ή ακόμα και ηλεκτρικό μίξερ για φραπέ και αφρόγαλα.

Η παραδοσιακή μέθοδος παρασκευής του τσαγιού Μatcha προέρχεται από την ιαπωνική τελετή τσαγιού (chanoyu). Για να προετοιμάσουμε το ποτό, χρειαζόμαστε ένα μπολ (chawan), ένα σύρμα μπαμπού (chasen) και ένα κουτάλι μπαμπού (chashaku).

Βάλτε δύο κουταλιές μπαμπού matcha σε ένα μπολ, ρίξτε 100 ml ζεστού νερού (80 ° C) και χτυπήστε δυνατά με το σύρμα μέχρι να σχηματιστεί ένας πυκνός πράσινος αφρός.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0